Social

#gigi becali #steaua #vinde #criza financiara

Becali vinde Steaua!

Gigi Becali isi vinde toate actiunile pe care le are la clubul Steaua. Criza financiara l-a lovit atat de tare pe latifundiarul din Pipera incat acesta a decis sa renunte la clubul care l-a facut cunoscut.

Conform unor prieteni apropiati finantatorului din Ghencea, Becali vrea pentru clubul campion de 23 de ori al Romaniei aproximativ 80 de milioane de euro.

"Este adevarat, Gigi se afla intr-o criza de lichiditati ", a confirmat intr-un fel si varul lui Gigi Becali, Giovanni. Nu numai criza financiara l-a facut pe Gigi Becali sa ia decizia, el fiind suparat si pe rezultatele inregistrate de echipa in ultimul timp, dar si pe faptul ca suporterii sunt contra lui.

"Fara mine ar fi sub locul 10. Mi s-a urat sa ma implic tot timpul ca sa avem rezultate", ar fi spus Becali intr-un cerc restrans de prieteni. Gigi Becali (50 de ani) a preluat pachetul majoritar de actiuni al clubului Steaua in iarna anului 2003 de la Viorel Paunescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea