Social

Becali plateste pentru Mihai Viteazul 350 milioane de lei

Tribunalul Bucuresti l-a obligat pe Gigi Becali sa-i plateasca actritei Oana Pellea despagubiri morale in valoare de 350 de milioane de lei vechi pe motiv ca a folosit imaginea lui Amza Pellea in rolul lui Mihai Viteazul.

Judecatorii au decis ca Gigi Becali, in solidar cu Partidul Noua Generatie, trebuie sa-i plateasca actritei Oana Pellea despagubiri de 350 de milioane de lei vechi pentru ca au folosit, fara drept, imaginea tatalui ei, actorul Amza Pellea, intr-un videoclip electoral. Gigi Becali a mai fost obligat si la plata cheltuielilor de judecata. Oana Pellea i-a chemat in judecata pe Gigi Becali si Partidul Noua Generatie, dupa ce, in timpul campaniei electorale, au folosit imaginea lui Amza Pellea din filmul Mihai Viteazul intr-un videoclip difuzat la televiziuni. Fiica celebrului actor a cerut ca despagubire suma de doua miliarde de lei vechi. Gigi Becali ne-a declarat ieri ca nu intentioneaza sa-i dea banii Oanei Pellea si ca va face recurs la Curtea de Apel. El a repetat si ceea ce a spus de mai multe ori in instanta: ca ar fi vrut sa-i faca o statuie lui Amza Pellea, insa ca nu va plati daunele solicitate de fiica acestuia.

Declaratii contradictorii

Cu prilejul audierii sale, Gigi Becali a sustinut ca a avut acordul lui Sergiu Nicolaescu , regizorul peliculei Mihai Viteazul (in care Amza Pellea a interpretat rolul principal), pentru folosirea unor imagini din film. Insa regizorul Sergiu Nicolaescu a declarat in fata instantei ca nu i-a fost ceruta niciodata aprobarea pentru folosirea acestor imagini in videoclipul electoral al lui Gigi Becali. Mai mult, regizorul a aratat ca, in calitate de realizator al filmului, a fost prejudiciat prin realizarea acestui videoclip.

Sergiu Nicolaescu a spus insa ca s-a intilnit cu Gigi Becali de trei ori, prilej cu care i-a spus acestuia ca, daca doreste sa cumpere filmul Mihai Viteazul, trebuie sa se adreseze Centrului National de Cinematografie.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea