Social

#gigi becali #dna #gabriel popoviciu #tiberiu dinu #arest

Becali nu mai vorbeste cu DNA de frica lui Popoviciu

Gigi Becali a refuzat sa dea declaratii la DNA, de frica omului de afaceri Gabriel "Puiu" Popoviciu. Patronul Stelei a raspuns la citatia in calitate de Martor pentru dosarul in ca in care omul de afaceri este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, dar nu a cooperat cu procurorii, de frica sa nu ajunga iar in arest.

gabriel popoviciu a fost retinut in martie de DNA pentru complicitate la Abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave , alaturi de fostului rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si medicina veterinara din Bucuresti, Ioan Alecu, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata.

"Nu am mai dat nicio declaratie. Asta am scris, ca nu dau nicio declaratie. Da, imi este teama de Popoviciu. Nu mai dau declaratii, pentru ca nu vreau sa ajung iar in arest", a spus Becali dupa ce s-a prezentat la DNA in calitate de martor, citat de Realitatea.net.

Alaturi de Becali a fost chemat ca martor si consului Romaniei la Milano, Tiberiu Dinu. Numele lui apare in stenogramele dosarului.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea