Social

Becali, in razboi cu homosexualii

Gigi Becali a semnat, in direct, un memoriu prin care cere interzicerea marsului homosexualilor, programat in Capitala pe 3 iunie.

La fel ca acum un an, Fundatia Accept a obtinut de la Primaria Capitalei autorizatia pentru marsul homosexualilor si al lesbienelor. Acesta se va desfasura in centrul Bucurestiului , pe 3 iunie, dupa reteta clasica: pene, pampoane, machiaje stridente si costume cu paiete, dar si pantaloni adanc despicati in dreptul posteriorului.


MEMORIU ANTI-MARS

Cateva asociatii non-guvernamentale au luat atitudine impotriva organizarii marsului, considerand ca expunerea publica a homosexualitatii este un atentat la bunele moravuri si la morala crestina. Organizatiile au semnat un memoriu, adresat Patriarhiei, Guvernului, Presedintiei si autoritatilor locale. El va fi depus astazi, dupa definitivarea listelor cu semnaturi.


BECALI, CONVINS IN DIRECT

Initiativa a ajuns si la urechile lui Gigi Becali. "Razboinicul Luminii" a semnat pe loc memoriul, chiar in timpul emisiunii "Nasul" de la B1TV. "Nu-i discriminez. Sa faca ce vrea acasa la ei, dar nu pe strada. Ei abuzeaza de drepturile lor. Asta-i prozelitism. Nu e normal ca copilul meu sa-i vada pe astia cu fundul gol. Cerem Bisericii sa apere credinta si morala crestina", a spus cruciatul Becali.


GAY PARADE, ILEGALA

"Noii Sodomeni si Gomoreni isi propovaduiesc patimile deschis, prin marsuri si spectacole, in strada si in locasurile de cultura, oficial, cu complicitatea autoritatilor statului, ca manifestari ale "libertatii de exprimare"! Si aceasta sub privirile neputincioase ale multimii ortodocsilor romani, intre care cei mai multi avem familii si copii", se arata in memoriu. In plus, manifestarile gen Gay Parade "sunt, in fapt, ilegale, intrucat se incadreaza in domeniul practicarii sau sugerarii de gesturi sexuale explicite in public, in domeniul incalcarii bunelor moravuri si in alte categorii similare, potrivit Codului Penal", considera semnatarii memoriului.


CRUCIATII

Documentul a fost semnat de Asociatia Romana pentru Cultura si Ortodoxie , Miscarea Conservatoare , Asociatiile Alter Media, Pro-Vita, Pro Ajutor Social si Fundatia Crestina patronata de Gigi Becali. Astazi, pana ce memoriul va fi depus la Patriarhie, organizatorii asteapta si adeziunea altor organizatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea