Social

#tribunal #retinere #agresivitate #arest #gigi becali

Becali, in arest din cauza agresivitatii si a avocatilor

Motivarea instantei Tribunalului Bucuresti prin care George Becali a ramas in arest, a fost obtinuta de ziarul Adevarul. In document, "justitia personala a lui Becali" este asemanata cu o reglare de conturi intre clanuri interlope.

"Pericolul concret pentru ordinea publica pe care l-ar prezenta lasarea in libertate a inculpatilor si care justifica luarea celei mai severe masuri preventive , respective arestarea, reiese din imprejurarile concrete ale savarsirii faptelor si anume aducerea si tinerea partilor vatamate in cadrul unei asa zise justitii private, conduse de inculpatul George Becali, desfasurata intr-un local public si filmata, in conditiile in care partile vatamate erau ranite, una dintre ele fiind pusa chiar in postura de a fi iminent agresata cu un cutit de unul dintre faptuitori", arata motivarea instantei.

Tribunalul Bucuresti a hotarat ca Becali sa ramana in arest din cauza agresivitatii anturajului sau, printre care se afla si un recidivist, si a avocatilor apararii care s-au contrazis reciproc in fata instantei. 

Gigi Becali a incercat sa scape din arest motivand ca este presedintele de onoare al Ligi Nationale si Internationale Pentru Apararea Drepturilor Omului, dar magistratii nu au acceptat argumentele latifundiarului din Pipera. "Este nerelevanta in cauza aceasta calitate a inculpatului fata de pretinsa activitate a inculpatului de lipsire de libertate precedare de agresarea si impuscarea unei victime, de ingenunchiere, de obligare la declaratii autoincriminatoare si de umilire in public", a hotarat instanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea