Social

Becali il ameninta cu moartea pe Bodu

Controversa Becali- Bodu a iesit din zona show-ului si risca sa intre in cea a penalului. Atacurile patronului Stelei pot fi catalogate deja ca ultraj, daca autoritatile vizate se vor sesiza. Imediat cum stirea care anunta sechestrul pe 0 lui Gigi Becali a invadat redactiile, toata lumea se astepta la un show fara perdea la OTV. Lucru care s-a si petrecut. ,As vrea sa-l vad pe Bodu ca pe Bogdan. Bodu este un nenorocit. Nu a procedat corect, dar Dumnezeu vede. Nu doresc raul nimanui, insa as vrea sa il vad ca pe Bogdan", a atacat Becali, facand referire la victima prin impuscare in cazul jafului din casa Romanitei Iovan, Bogdan Iancu. Amenintarile cu moartea la adresa sefului ANAF au continuat: ,As vrea ca Bodu sa vina la mine in dormitor si sa il impusc ca pe hotii de cai. As vrea ca sa il vad pe Bodu cu capul asa ca al lui Bogdan". Latifundiarul din Pipera a gasit si presupusul regizor al afacerii: ,Sunt doua variante. Ori Bodu e bolnav mintal, ori are ok-ul lui Traian Basescu, presedintele Romaniei". Boss-ul Fiscului, Sebastian Bodu , s-a aparat pe B1TV. ,In nici un caz nu mi-e frica de Becali. Eu cred ca nivelul meu este unul diferit. Domnul Becali poate are argumentele domniei sale. Un cadru in care poti spune aceste lucruri este instanta de judecata ", sustine Bodu. ,Nu mi-e frica, uita-te ce armata e afara. Ar trebui sa ii fie frica lui Becali ca poate ia un glont in ceafa. Eu cred ca totusi este o reactie la nervi", a continuat reprezentantul Fiscului. ,Daca Becali imi pune cati bani trebuie, ii strang mana si ii spun: "Da, domnule Becali, sunteti un exemplu de contribuabil pentru ceilalti"", a conchis oficialul ANAF, fiind contrat, la cealalta televiziune, de patronul Stelei: ,Daca nu era Alianta asta care sa puna oameni ca astia sa conduca, nu aveam ce discuta cu Bodu. Eu nu am de ce sa dau mana cu el, nu vezi ce fata are? Mie nu imi plac oamenii astia ca el, stii ce vreau sa spun, minoritati de astea, homosexuali. Nu am nimic cu homosexualii, dar nu dau mana cu ei".

Bodu este un nenorocit!
Ori Bodu e bolnav mintal, ori are ok-ul lui Traian Basescu.
As vrea ca Bodu sa vina la mine in dormitor si sa il impusc ca pe hotii de cai!

Suporterii stelisti au vrut sa iasa in strada
Sechestrarea averii patronului stelist Gigi Becali a incins spiritele in Ghencea. Convinsi ca latifundiarul din Pipera este vanat de ANAF, suporterii din galeria Stelei au vrut sa protesteze in fata sediului agentiei. Interventia de ultim moment a presedintelui Marius Lacatus a oprit marsul suporterilor. ,Am vrut sa protestam impotriva abuzurilor lui Sebastian Bodu a carui singura tinta e Steaua. Ne-a chemat Marius Lacatus care ne-a rugat sa nu mai facem acest lucru", a declarat liderul suporterilor stelisti, Gheorghe Mustata. De altfel, Lacatus i-a asigurat pe suporteri ca jucatorii stelisti vor intra pe teren, joi, in partida de Cupa UEFA Cu Lens, chiar daca, luni seara, fotbalistii au amenintat cu neprezentarea ca forma de protest fata de sechestrarea averii lui Gigi Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea