Social

Becali i-a luat fata lui Nastase

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, are o cota de incredere in randul populatiei mai mare decat fostul premier Adrian Nastase , conform unui sondaj de opinie .

Pe primul loc in topul increderii este presedintele Traian Basescu (55%), urmat de primul ministru Calin Popescu Tariceanu (28%) si liderul PSD Mircea Geoana (28%). Topul este completat de democratul Emil Boc (25%), fostul presedinte Ion Iliescu (23%), liderul PRM Corneliu Vadim Tudor (22%), presedintele PNG Gigi Becali (20%), primarul Capitalei Adriean Videanu (16%) si fostul premier Adrian Nastase (15%). La intentiile de vot, pe primul loc se afla Alianta PNL-PD (46%), urmata de PSD (24%). Conform sondajului, care are o marja de eroare de 2,9%, in Parlament ar mai intra PRM (13%), UDMR (6%) si PNG (6%). Sondajul, finantat de Fundatia Initiativa de Azi, a fost realizat de Centrul de Analize si Investigatii Sociologice CIVIS, institut ce a realizat mai multe studii sociologice cu finantare europeana in Republica Moldova si care a inceput sa-si desfasoare activitatea in Romania din ianuarie 2006.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea