Social

#becali fara bani #steaua fara licenta #steaua ia titlul

Becali: Daca plec de la Steaua, se alege praful de club

Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a anuntat ca, daca va renunta la clubul din bulevardul Ghencea, acesta e in pericol de desfiintare .

"Daca eu plec de la Steaua se alege praful de club. Si e pacat sa se aleaga praful de un simbol al Romaniei. Nu e usor sa dai 600.000 de EURO din buzunarul tau, in fiecare luna", a declarat Gigi Becali, la B1 TV.

Latifundiarul a continuat spunand ca Steaua risca sa nu obtina licenta pentru sezonul urmator din cauza problemelor financiare.

"Eu cred ca luam titlul, pentru moment criza financiara nu ma afecteaza foarte tare. Dar stiu eu ce va fi peste sase luni. O sa vedeti ca vor fi probleme mari cu licentierea pentru sezonul viitor. Va spun eu sigur, doar 10 echipe vor reusi sa ia licenta pentru 2009-2010 . Mititelu o va lua, ala de Pitesti o va lua (n.r Penescu ), Bosanceanu o va lua. Pai daca va spun siner ca eu cu Steaua s-ar putea sa nu o iau. Si Steaua e Steaua, e un nume, are forta financiara", a incheiat finantatorul Stelei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea