Social

Becali a venit cu Maybach si mezeluri

Rast si Bistret - localitatile cele mai afectate de revarsarea Dunarii - au ajuns loc de pelerinaj pentru toata lumea. Vedete coborate din elicopter, barosani in limuzine , primari, prefecti toti imbracand rolul de salvatori.

Sinistratii , nauciti de atatea personalitati venite parca direct din televizor, se inghesuie hipnotizati sa-si ia o "bara" de parizer si o paine din mana filantropilor, iar cand "filmul" se incheie se intreaba intre ei: "si maine?"
"Cine dracu veni, fa?", isi intreaba o femeie plinuta colega de cort. "A venit Becali", i se raspunde prompt. Cinci Mercedesuri incadreaza Maybachul visiniu al presedintelui Stelei. Cameramanii, adusi de el de la Bucuresti, au iesit pe trapele masinilor si inregistreaza tot ce face seful. In spate, sase camioane pline cu mezeluri, donate de Becali, isi fac cu greu loc prin multime. O femeie se pune in genunchi si-i saruta picioarele. Din spate se aude: "Domnu' Becali, faceti-ne case, va votam". Mingea aruncata la fileu este acum prinsa de Gigi. Daca guvernul nu face case in doua luni, el insusi le va construi, tuna promisiunea. Pe un damb, o babuta amarata comenteaza ironic: "Mai bine face gropi in cimitir, ca la promisiuni toti sunt buni". Becali si-a incheiat partitura si se urca inapoi in Maybach. La intoarcerea din sat, el si-a scos crucea de la gat si a agatat-o la altarul improvizat, unde a spus ca va ridica o biserica.

Tariceanu, luat la rost de secretara PD Bistret
Acum trei zile, cand a ajuns pe digul de la Bistret, premierul Tariceanu n-a apucat sa discute cu oamenii despre cum se poate evita dezastrul din cauza unei femei foarte hotarate sa-l faca arsice. Protestatara l-a mustruluit rau pe Tariceanu pentru lipsa de reactie in fata dezastrului. Ce a uitat femeia sa spuna cand s-a prezentat era functia ei: secretar al PD in Bistret.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea