Social

#antreprenori femei #Beauty of Entrepreneurship #antreprenori #conferinta

Beauty of Entrepreneurship 2016 – prima conferinta internationala dedicata antreprenoriatului feminin!

Pe data de 9 Noiembrie 2016 in cadrul Facultatii de Drept, in amfiteatrul Aula Magna, va avea loc prima conferinta dedicata antreprenorilor din Romania. La initiativa Asociatiei Nationale a Antreprenorilor din Romania, speakeri internationali sub bagheta lui Perry Timms, isi dau intalnire in cadrul, Beauty of Entrepreneurship 2016 – prima conferinta internationala despre antreprenoriat, leadership, femei in afaceri si nu numai!

 

Intr-o lume in care femeile s-au tot lovit de bariere culturale, sociale si psihologice, decizia de a avea propria afacere este una foarte grea. Intr-o lume in care obstacolele devin oportunitati si fiecare zi inseamna o serie de decizii si responsabilitati, acum poti afla de la specialisti in domeniu cum poti dobandi curajul de a merge mai departe. Beauty of Entrepreneurship 2016 este un eveniment care se distinge prin abordarea multilaterala a Antreprenoriatului si totodata prin prezenta unor speakeri inspirationali si internationali care iti vor vorbi din experienta lor de viata si business.

“Ne dorim ca prin acest eveniment sa venim in intampinarea celor care isi doresc o afacere a lor, dar nu au gasit inca imboldul de a o incepe. Nimic nu este intamplator si tot ceea ce am devenit se datoreaza experientelor din viata noastra. Si de aceea sunt convinsa ca o astfel de conferinta este exact ceea ce lipseste in momentul de fata: o unitate, o transparenta a informatiei si o incurajare pentru femeile si pentru toti cei care simt ca pot merge mai departe cu planul lor maret.” spune Cristina Chiriac, la initiativa careia s-a organizat aceasta conferinta.

Cristina Chiriac este Doctor in economie, in anul 2010 obtinand titlul de Ambasador al antreprenoriatului feminin, acordat de Comisia Europeana ca urmare a recunoasterii meritelor in promovarea si sustinerea antreprenoriatului romanesc. In prezent Cristina Chiriac este Presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor si fondator al conceptului Flori de ie, care reprezinta cel mai recent proiect de suflet in care se regasesc toate ingredientele pentru care militeaza: Antreprenoriat, dezvoltare rurala, egalitate de sanse, promovarea valorilor romanesti.

Biletele pentru conferinta Beauty of Entrepreneurship 2016 pot fi achizitionate in format electronic de pe site-urile: eventim.ro; bilet.ro; startickets.ro; ticketnet.ro; bilete.ro.

Printre subiectele principale ce vor fi dezbatute in cadrul conferintei, se numara:

Rolul social media in business si implicit in antreprenoriat. Pentru ca trebuie sa ne adaptam cu rapiditate si usurinta, iar dezvoltarea tehnologiei joaca un rol important in acest sens;

Abordarea corecta si surpinderea esentei fiecarei situatii, dar si esenta ta. Pentru ca trebuie sa devii un bun analist, sa fii mereu pe faza si intotdeauna sa stii sa iti recunosti valorile tale si pe ale celorlalti;

Ce inseamna de fapt sa fii leader? O intrebare la care este imperios necesar sa iti raspunzi in momentul in care iei decizia sa devii antreprenor si nu numai. Doar ca in antreprenoriat vei fi “testat” in fiecare zi pentru abilitatile de leadership, chiar daca este vorba doar de tine sau ai si cativa angajati sau parteneri;

Cum iti alegi echipa potrivita? Si iata ca este nevoie de intuitie, obiectivitate si din nou abilitati de leader pentru a reusi sa iti formezi echipa de care ai nevoie. Relatiile interumane sunt de fapt filtrul tuturor rezultatelor pe care le obtinem pentru ca traim intr-o societate si avem nevoie unii de ceilalti pentru a realiza si atinge obiectivele dorite.

Beauty of Entrepreneurship inseamna multe alte subiecte interesante si povesti ale unor oameni care au avut curajul sa isi urmeze visul, speakerii internationali care vor transforma o conferinta intr-un eveniment grandios care isi doreste sa devina recurent in Romania.

Printre speakerii prezenti se numara:

Perry Timms – speaker TEDx cu peste 20 de ani de experienta in adaptarea lumi de business cu schimbarile din tehnologie si dezvoltare organizationala, fondator al PTHR (People and Transformational HR); Penny Haslam – speaker profesionist, cu experienta in jurnalism de business in cadrul BBC, in prezent specializata in consultanta media si formare profesionala; Karin Tenelius – speaker, inventator, autor, antreprenor. O persoana ambitiosa si cu darul de a motiva pe toti cei care o cunosc; Julie Bishop – specialist in social media si recrutare de personal cu ajutorul canalelor de social media, in branding si marketing; Branislava Antovic – blogger si fashion stylist din Serbia, antreprenoare si pasionata de lumea modei; Yvette Larson – fondatoare a The Bucharest Lounge, o suedeza care a vrut sa faca cunoscuta intregii lumi frumusetea Romaniei; Maria Andrei - in prezent organizator si director artistic al evenimentelor de fashion. Maria are o vasta experienta in lumea modei ca fashion stylist, avand in portofoliu colaborari cu Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eva.ro si multe altele; Paul Renaud – Certified Executive Coach (ICF), specializat in performanta profesionala, marketing si neurostiinte. Speaker TEDx si autor al cartii “A networking book”; Amalia Iscu – co-fondatoare a scolii de dans Tango Tangent, pasionata de tango, instructor si dansator profesionist; Gilbert Iscu – co-fondator al Tango Tangent, pasionat de tango dar si de marketing, ocupandu-se de imaginea si intregului cadru de marketing si creatie al scolii si Daniel Mandita – co-fondator Tango Tangent, a trecut prin multe schimbari profesionale pana cand a descoperit frumusetea antreprenoriatului, urmandu-si pasiunea: Tango.

Conferinta se va incheia cu o Gala de premiere si cocktail party care se vor fi gaduite de hotel Sheraton. Mai multe detalii pe: //anaa.ro/beauty-of-entrepreneurship/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea