Social

Bayern Munchen este noua campioana a Germaniei

Dupa ce s-a vazut incoronata campioana a Germaniei, Bayern Munchen continua cu victorii de palmares. Elevii lui Ottmar Hitzfeld s-au impus fara mari probleme pe teren propriu in fata celor de la Arminia Bielefeld , restabilind distanta de 10 puncte care ii desparte de Werder Bremen , ocupanta locului 2.

 

Cele doua goluri ale partidei au fost inscrise de Ribery si Podolski. Imediat dupa ce oaspetii au zguduit bara, francezul a reusit sa isi treaca numele pe tabela de marcaj, in minutul 26, profitand de o lansare excelenta „marca” Luca Toni . Iar atacantul nationalei Germaniei a dublat avantajul la doua minute dupa pauza, inscriind cu un sut puternic.

Werder Bremen a revenit pe locul doi in clasament, dupa ce a reusit sa se impuna in deplasrea de la Hamburg. Unicul gol al partidei a fost inscris de Hogo Almeida, dar echipa sa a avut de suferit pe final, Baumann si Vranjes fiind amandoi eliminati.

Bayer Leverkusen a iesit din nou in evidenta, prin cea de-a doua infrangere consecutiva. De data aceasta in fata lui Herta Berlin, care i-a tras in jos in lupta pentru un loc de Cupa UEFA. In confruntarile din subsolul clasamentului, Nurnberg a reusit sa castige cu 2-0 impotriva lui Duisburg, insa ambele formatii se zbat in continuare sub „linie”.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea