Social

#alcool #ebrietate #bautura alcoolica #cercetator britanic

Bautura care nu contine alcool, insa produce starea de ebrietate

Un cercetator britanic a inventat o bautura care nu contine niciun strop de alcool, insa poate produce aceleasi stari euforice pentru cei care o consuma.

Cel care a inventat aceasta bautura este profesorul David Nutt si sustine, de asemenea, ca LSD-ul, canabisul si ecstasy-ul sunt mai putin nocive decat alcoolul si tigarile.

Specialistul a declarat ca in curand noul sau experiment va primi si o finantare, iar bautura euforica fara alcool va putea fi disponibila pe piata in mai putin de doi ani, potrivit "Daily Mail".

Noua bautura nu este alcoolica, insa produce starea de ebrietate, specifica consumului de alcool, iar persoanele care au consumat-o pot scapa de efectul sau printr-un antidot, care ii trezeste instantaneu.

Profesorul David Nutt a explicat ca efectul euforic al bauturii este dat de anumiti compusi, care nici nu activeaza zonele creierului care sunt asociate cu agresivitatea si adictiile. De asemenea, deoarece nu contine alcool, bautura nu poate afecta organismul.

Sursa foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea