Social

Batalia bannerelor, transata de B.E.C.

Publicitatea electorala continua sa aprinda spiritele la Buzau, mai ales ca, in ultima vreme, orasul a fost impinzit, la propriu, cu fel de fel de bannere, care pa­voa­zeaza diverse blocuri. Scandalul a inceput dupa ce social-democratii au "plantat", strategic, pe blocul in care fiinteaza sediul P.D.-L., un banner cu un mesaj de promovare a candidatului lor la sefia Consiliului Judetean, Victor Mocanu.

Mesaj subliminal

Urmarea a fost ca democrat-liberalii au contestat, atit la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 1 Buzau, cit si la Biroul Electoral Judetean, continutul mesajului, care, potrivit lor, ar fi indreptat impotriva lui Cezar Preda , sustinind ca a fost incalcata Constitutia Romaniei si, in acelasi timp, prevederile Legii publicitatii. P.D.-L.-istii considera ca, in mesajul cu pricina, folosirea numelui de familie al contracandidatului Preda Cezar Florin, precedat de negatia "nu", induce electoratului, in mod subliminal, ideea de a nu-l vota si solicita indepartarea bannerelor in chestiune.

Precedent periculos

Candidatul democrat-liberal la sefia Consiliului Judetean, deputatul Cezar Preda, a catalogat modul in care se face campanie electorala la Buzau drept "un precedent periculos" pentru toata clasa politica romaneasca. "Niciodata, pina acum, formatiunile politice de la Buzau nu au facut afisaj electoral pe sediile altor partide. (continuarea in Sansa Buzoiana)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Sansa Buzoiana

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea