Social

#basescu #viziteaza #antibiotice iasi #fortus

Basescu viziteaza miercuri Antibiotice Iasi si combinatul Fortus

Presedintele Traian Basescu va vizita, miercuri, antibiotice iasi si apoi combinatul Fortus din aceeasi localitate, in continuarea seriei de vizite pe care le efectueaza la marile companii din Romania.

Seful statului este asteptat sa ajunga miercuri la ora 16.45 la producatorul de medicamente Antibiotice Iasi, urmand a vizita, la ora 17.30, combinatul Fortus.

Presedintele Traian Basescu a vizitat, marti, societatea Mechel Targoviste . Presedintele Traian Basescu a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinute luni la palatul Cotroceni ca va continua sa viziteze mari companii din Romania pentru a putea preda viitorului Guvern un portofoliu de informatii care sa-l ajute in timpul crizei economice.

Basescu a precizat ca s-a deplasat in ultima vreme la mari companii din tara pentru a vedea la fata locului realitatea economica. "Voi continua sa merg prin tara - a aratat presedintele - pana cand noul Guvern va fi instalat, astfel incat sa-i dau portofoliul de informatii care sa-l poata ajuta in criza economica".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea