Social

#traian basescu csm #presedintele basescu csm

Basescu: Sper ca Justitia sa nu fie afectata de criza economica

Presedintele Traian Basescu a deschis sedinta CSM in care se va prezenta bilantul de activitae al anului 2008 si se va alege noua conducere a institutiei.

Seful statului le-a urat magistratilor ca eficienta justitiei sa nu fie afectata, in 2009, de criza economica. "La multi ani, un an bun chiar daca o sa fie un an in care vom fi afectati de criza economica , sper sa fie un an in care criza economica sa nu se manifeste si asupra eficientei justitiei", le-a spus Basescu, la inceputul sedintei, magistratilor.

Raspunzand la o intrebare din sala, seful statului le-a spus judecatorilor ca, in cazul in care exista o criza morala , ei sunt datori sa o rezolve. "Criza morala tot dumneavoastra, judecatorii, o rezolvati, daca este de rezolvat o astfel de criza", a zis Basescu.

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege, joi, o noua conducere. Pana in prezent nu si-a anuntat nimeni oficial candidatura, insa membrii CSM isi pot depune candidaturile chiar si in timpul sedintei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea