Social

Basescu se recupereaza prin fizioterapie

Presedintele Basescu se afla in plin proces de recuperare incepand de ieri procedurile de fizioterapie , au anuntat medicii austrieci care l-au operat pe seful statului de hernie de disc. Dupa vizita de ieri dimineata, echipa medicala a constatat ca seful statului nu are dureri si se recupereaza din ce in ce mai bine.

"Umflaturile locale se retrag, de asemenea. Uneori a mai aparut o mica durere, dar in momentul de fata presedintele nu mai are nevoie de nici o medicatie pentru a combate eventuale dureri", au spus specialistii. Desi sunt multumiti de evolutia pacientului, medicii considera ca seful statului munceste prea mult. Medicul care se ocupa de programul de fizioterapie al presedintelui a declarat ca acestuia ii place sa faca exercitii. I-a explicat ca primele miscari au avut ca scop prevenirea posibilelor contractii musculare.

"Lucreaza si singur. Face miscare. In prezent, mai trebuie sa stea intins in pat. De maine va avea voie sa se ridice pentru prima data. Dar, asa cum domnia sa coopereaza constant cu noi, sunt convins ca nu va exista nici o problema", a spus medicul fizioterapeut.

In rezerva unde a fost instalat biroul operativ, presedintele Basescu a semnat deja de pe patul de spital o serie de decrete. Purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale, Adriana Saftoiu , a declarat ca seful statului a semnat 19 decrete, 14 prin promulgari ale legilor din domeniul economic si social.

Basescu a semnat, printre altele, decretul pentru promulgarea legii privind aprobaea ordonantei de urgenta a Guvernul nr. 188/2005 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 69/2002 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate.

El a mai semnat si Decretul pentru promulgarea legii privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 14/2006 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 20/1994 privind masuri pentru reducerea riscului seismic al constructiilor existente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea