Social

Basescu se intoarce

Presedintele Traian Basescu se externeaza astazi de la spitalul vienez Allgemeines Krankenhaus, dupa o saptamana de la operatia de hernie de disc. Seful statului se va interna la Spitalul Elias pentru continuarea programului de recuperare.

El se va intoarce acasa in cursul dupa-amiezii cu o aeronava speciala. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu , a afirmat ieri ca echipa de medici austrieci a constatat faptul ca evolutia postoperatorie este normala. Seful statului va continua programul de recuperare timp de 7-10 zile la Spitalul Elias sub coordonarea medicului Mihai Berteanu.

Saftoiu a subliniat ca alegerea doctorului Berteanu a apartinut presedintelui Basescu. Venirea in tara a presedintelui nu va fi facuta in blitzurile aparatelor foto . Saftoiu a subliniat ca la sosire nu vor fi oportunitati de imagine si nici declaratii de presa, urmand ca seful statului sa fie transportat direct la Spitalul Elias. O prima intalnire cu presa a medicului Berteanu urmeaza sa aiba loc in cursul zilei de astazi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea