Social

Basescu s-a suparat pe Washington Post

Seful statului s-a suparat pe jurnalistul Kevin Sullivan de la Washington Post pentru ca i-ar fi rastalmacit anumite afirmatii legate de prezenta avioanelor CIA In Romania.
Dintr-un articol difuzat de editia electronica a 2ui american sub semnatura lui Kevin Sullivan, reiese ca presedintele Traian Basescu ar fi declarat ca a permis avioanelor CIA si ale altor agentii americane sa aterizeze la baza Mihail Kogalniceanu.
Ieri, intr-o interventie televizata, presedintele a tinut sa sublinieze ca ziaristul Kevin Sullivan a redactat un reportaj despre oraselul de la malul marii , transformand declaratiile sale in vorbire indirecta, eliminandu-se astfel ghilimelele si oferind publicului interpretarile sale personale.
Cat despre avioanele CIA, Basescu a explicat ca " presedintele Romaniei nu da drept de survol". "Respingem orice afirmatie conform careia in cadrul acestei cooperari (n.red. cu SUA), Romania nu respecta drepturile omului", a spus Basescu ca ar fi raspuns, in realitate, la intrebarea jurnalistului american.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea