Social

#presedinte #referendum #traian băsescu

Basescu: Nu iau in calcul pierderea referendumului

Traian Basescu a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca nu ia in calcul pierderea referendumului, mai ales pentru ca premierul Victor Ponta si presedintele interimar Crin Antonescu au fost respinsi ca parteneri in Europa. Astfel, daca cei doi ar ramane in functie dupa referendum, Romania ar ajunge o tara izolata.

Basescu stie ca o mare parte dintre romani sunt suparati pe el, insa in acelasi timp le atrage acestora atentia sa fie foarte atenti la ceea ce se intampla in tara. "Chiar daca romanii sunt suparati pe mine, isi dau seama acum ca ei pot corecta pentru Europa", a declarat Traian Basescu.

Presedintele suspendat a subliniat ca nu va face niciodata compromisuri cu hotii, mentionand ca "Marea problema a cuplului Antonescu-Ponta este ca incearca sa infofoleasca problemele, iar cand se descopera ca ai mintit imaginea e degradata. Daca le spui care e problema te ajuta. Ne facusem o pozitie de oameni seriosi. Acum toata munca asta migaloasa s-a facut pulbere".

Basescu recunoaste, pe de cealalta parte, ca sunt destule lucruri pe care si le poate reprosa, spunand ca intotdeauna a vrut sa impinga lucrurile mai repede decat s-a putut. "Pe 29 sunt la judecata poporului. As vrea sa fie o judecata dreapta", a concluzionat presedintele suspendat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea