Social

#basescu pdl brasov #intalnire pdl restaurant

Basescu, la restaurant in Poiana cu mai-marii PD-L

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata seara, la o brasov . Seful statului a ajuns la reuniunea neoficiala a PD-L, care a avut loc la restaurantul hotelului "Miorita" din Poiana Brasov , in jurul orei 21.45, anunta Mediafax.

Acesta a fost insotit de consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu si bogdan chiritoiu. Seful statului a stat la discutii cu liderii PDL si cu parlamentarii partidului aproximativ o ora si jumatate. Acesta a plecat la scurt timp dupa miezul noptii, dupa ce a ascultat, alaturi de fostii sai colegi de partid, imnul PD-L, "Verde-nrourat". 

La iesirea din complexul Miorita, presedintele a preferat sa plece in tromba fara sa faca nicio declaratie. Conducerea PD-L se va intalni din nou, astazi, la Poiana Brasov, cu grupurile parlamentare reunite ale partidului, si vor discuta despre prioritatile legislative din aceasta sesiune a legislativului. La reuniune sunt prezenti premierul Emil Boc, minstrii Adriean Videanu, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Monica Ridzi si Gabriel Sandu. De asemenea, este prezenta Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea