Social

Basescu, implicat intr-un accident rutier

Presedintele Traian Basescu a fost implicat intr-un accident rutier usor, duminica, in jurul orei 18.00, in zona Parcului Cismigiu.

Presedintele era singur in masina, a franat brusc si a intrat in masina din fata. Nimeni nu a fost ranit in urma impactului, cele doua autoturisme fiind insa avariate.

"Ma uitam la cladirea primariei, chiar la balconul primarului, si nu am vazut masinile din fata", a declarat Traian Basescu.

Traian Basescu a anuntat la Politie accidentul in care a fost implicat, iar masina avariata a presedintelui este la sectia de accidente usoare . Traian Basescu a primit 3 puncte de penalizare si o amenda de 100 de lei.

"Toti conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, si au fost sanctionati contraventional cu patru puncte amenda si cu trei puncte de penalizare", a declarat Christian Ciocan , purtatorul de cuvant al Politiei.

Tot duminica dupa-amiaza, si tot intr-un accident rutier minor a fost implicat si liderul social democrat Mircea Geoana. Accidentul a avut loc in jurul orei 18.00, cind Geoana se indrepta spre casa, circuland dinspre Piata Charles de Gaulle catre ambasada Chinei. El nu a pastrat distanta regulamentara si, in conditiile in care soferul din fata sa a frinat brusc, l-a lovit.

Masina lui Geoana s-a ales cu bara din fata indoita, iar liderul PSD a fost amendat pentru ca nu a pastrat distanta corespunzatoare. Un echipaj de politie care a ajuns la fata locului le-a eliberat ambilor soferi autorizatii de reparatie.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea