Social

Basescu: Ii voi incuraja pe liderii PDL, sunt partenerii mei

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la sosirea la sediul PDL, ca Vasile Blaga a obtinut o performanta uriasa, luand trei procente sub 50% in fata unei coalitii PSD-PNL-PC si trusturi de presa si ca ii va incuraja pe liderii democrat liberali, care ii sunt parteneri.

Basescu a sosit la sediul PDL la volanul autoturismului care ii este pus la dispozitie de SPP .

El a spus, inainte de a cobori din masina, ca Blaga a obtinut "trei procente sub cinzeci la suta", in conditiile in care a luptat impotriva unei coalitii PSD-PNL-PC si trusturi de presa.

"Blaga a avut o performanta", a spus Basescu, adaugand ca el, in locul liderului PDL Bucuresti , nu ar fi avut o astfel de performanta in aceste conditii.

Intrebat ce le va spune liderilor PDL, Basescu a raspuns: "O sa-i incurajez, pentru ca ei sunt singurii care au fost alaturi de mine, si la referendumul din mai, si pe toata perioada mandatului. Sunt partenerii mei".

Seful statului a mai aratat ca PDL a obtinut 42,5% la CGMB , scor care nu a fost obtinut de nicio alta formatiune in Bucuresti.

"Blaga s-a confruntat cu o mare coalitie. Asta e!", a conchis Basescu. Intrebat daca are vreun mesaj si pentru Sorin Oprescu, presedintele a raspuns: "Castigatorii trebuie felicitati". (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea