Social

#vot #alegeri #romania #traian băsescu

Basescu: Ii rog pe romani sa mearga la vot

Romanii trebuie sa se duca la vot pe 30 noiembrie atat pentru ca este nevoie de un Parlament cat mai reprezentativ, care sa poata lua masuri pentru diminuarea efectelor crizei economice, cat si pentru ca anul acesta, pentru prima data in istorie, vom vota oameni si nu liste , este apelul presedintelui Traian Basescu in favoarea participarii la vot.

"Apelul meu catre romani este sa participe la vot", a indemnat seful statului. Printre argumentele invocate de presedinte se numara si nevoia Romaniei de a avea un Parlament "care sa reprezinte vointa romanilor si nu un Parlament care sa reprezinte indiferenta romanilor".

Potrivit lui Basescu, avem nevoie de un Parlament cat mai reprezentativ, care sa-i reprezinte pe toti romanii, care sa poata lua masurile necesare pentru diminuarea efectelor crizei, in conditiile in care "in Romania a inceput sa se resimta criza globala si criza economica va continua sa afecteze Romania in perioada urmatoare".

Al doilea motiv pentru care seful statului ii roaga pe romani sa se prezinte la urne duminica este "legat de modul de desfasurare a alegerilor": "la 30 noiembrie alegerile se vor desfasura in baza unei noi legi care introduce votul uninomial. Este pentru prima data cand politicul a raspuns asipiratiilor poporului de a vota persoane si nu liste de partid".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea