Social

#presedinte #monitorizare #basescu #comisie europeana #traian băsescu

Basescu crede ca nu este nevoie de monitorizarea Comisiei Europene la referendum

Traian Basescu a reactionat, joi, la declaratia liderului PES, Serghei Stanisev, potrivit caruia referendumul va fi monitorizat de Comisia Europeana, si a afirmat ca institutiile statului functioneaza foarte bine in Romania si ca nu este nevoie de supravegherea autoritatilor europene.

Serghei Stanisev, liderul Partidului Socialistilor European (PES), a declarat, joi, dupa intalnirea cu Victor Ponta, ca referendumul din 29 iulie va fi monitorizat de Comisia Europeana, pentru a elimina suspiciunile printr-o valuare obiectiva.

Traian Basescu a iesit, joi, in fata sediului sau de campanie, si a atacat decizia liderului politic european: "Cred ca nu avem nevoie de monitorizare. Romania este un stat stabil din punctul de vedere al functionarii institutiilor implicate in referendum si nu avem nevoie de monitorizare. Cred ca referendumul trebuie organizat dupa Constitutie".



Foto: Presidency.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea