Social

Basescu baga in priza campania electorala

Intr-o emisiune de la radio, presedintele a atacat Curtea Constitutionala, Parlamentul, pe Ion Iliescu, Adrian Nastase si campania bleaga din Bucuresti.

Presedintele Basescu a iesit din hibernare si, dupa o ora de emisiune la RRA, a reusit sa confiste agenda campaniei electorale. Interviul de ieri a marcat o schimbare a parerii sefului statului despre o institutie care pana acum ii era draga: Curtea Constitutionala, astazi „o pavaza de nadejde pentru infractorii parlamentari”. Basescu a gasit ragaz si sa compare campania din Capitala cu “un blat” din “ Liga lui Mitica ”.

Tintele au prins apoi si chip: Iliescu, „ specialist in lovituri de stat”, si „ vorbaretul” Nastase care se foloseste de „tertipuri avocatesti” pentru a nu ajunge in fata procurorilor: „Nimeni nici nu vrea sa-l aresteze pe Adrian Nastase, din cate stiu, ci pur si simplu trebuie sa aiba procurorul posibilitatea de a lua o declaratie si politicianului.”

Iliescu, „specialist” in lovituri de stat


Premierul Calin Popescu Tariceanu si presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu au fost identificati drept principalele piedici in calea modernizarii statului. Fara ca moderatoarea sa-l intrerupa in vreun fel, Basescu a tunat si fulgerat impotriva celor doi si a aranjamentului pe care l-ar fi facut pentru a elimina PD de la guvernare:

„Daca parteneriatul cu guvernul ar fi functionat, daca guvernul nu s-ar fi amagit cu eliminarea PD de la guvernare, aranjamentul intre PSD si PNL ca vor avea sustinerea PSD cu conditia sa scoata PD de la guvernare, daca nu s-ar fi mers pe aceasta negociere ticaloasa, care a fost un pachet ... (...)

Continuarea in Gandul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea