Social

#franta #ilie nastase #adriean videanu #radu berceanu #cristian diaconescu #elena udrea #traian băsescu

Basescu a plecat in Franta cu o parte din Guvern

Presedintele Traian Basescu a plecat astazi la Paris intr-o delegatie oficiala insotit de ministrii Cristian Diaconescu, Radu Berceanu, Elena Udrea si Adriean Videanu si de fostul tenisman Ilie Nastase .

Seful statului a declarat inainte de plecarea in Franta ca intalnirile cu omologul sau Nicolas Sarkozy si cu premierul Francois Fillon vor servi la consolidarea Parteneriatului strategic, semnat anul trecut la Bucuresti.

"In timpul vizitei, ministrii care ma insotesc vor avea si momente de program separat pe domeniile lor de activitate", a spus presedintele, citat de Cotidianul. Ministrii care il insotesc pe Basescu vor reprezenta interesele Romaniei legate de diplomatie, transporturi, turism si economie.

Vizita va mai cuprinde si intrevederi ale presedintelui Traian Basescu cu presedintele Adunarii Nationale, Bernard Accoyer, si cu Angel Gurria, secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica.

Seful statului va participa la un forum de afaceri organizat de federatia patronatului francez, MEDEF, si va vizita centrala nuclearelectrica de la Flamanville.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea