Social

#presedinte #consiliul european #traian băsescu # acordul UE # deficit UE

Basescu a cazut la pace cu partidele pe acordul UE

Presedintele Traian Basescu s-a inteles inclusiv cu Opozitia in ce priveste aprobarea acordului de la Consiliul European , ce ar institui o guvernanta fiscala si reguli stricte privind deficitele in UE.

Seful statului a precizat ca, din consultarile avute cu partidele parlamentare si Guvernul, a rezultat ca toate formatiunile politice sunt dispuse sa sprijine, chiar si prin modificarea Constitutiei , implementarea acestui acord.

"As incepe cu aprecierea ca intalnirile au fost extrem de importante si ele ne indreapta catre un consens. Ce pot afirma categoric e ca nu va exista niciun partid care sa respinga ratificarea acordului de uniune fiscala. De asemeni, in cazul in care se va proba a fi necesara modificarea Constitutiei, se va modifica Constitutia in timp util", a afirmat seful statului.

Totusi, Traian Basescu a precizat ca partidele au mai incercat sa impuna si alte interese cu aceasta ocazie, insa singurul lucru care conteaza si trebuie realizat neaparat e implementarea acordului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea