Social

#ion iliescu #atitudine traian basescu #sedinta csm #dictatorial #arogant

Basescu a afisat o atitudine dictatoriala la sedinta CSM

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu , a criticat sambata atitudinea lui Traian Basescu de la sedinta de joi a CSM.

"Domnul Basescu, care parea intr-o vreme, inainte de alegeri, ca incearca adoptarea unei atitudini mai echilibrate, a dat cateva semnale preocupante, care pot deveni periculoase pentru practica d-sale. Afirmatiile exprimate si atitudinea aroganta, dictatoriala, afisate la Sedinta CSM sunt inacceptabile !", scrie Ion Iliescu pe blog.

Fostul sef de stat il acuza pe presedintele Traian Basescu de faptul ca ar avea o intelegere aparte asupra democratiei parlamentare. "Chiar si indemnul ca Guvernul sa promoveze cele patru Coduri (penal, civil si de proceduri ) prin asumarea raspunderii , pentru ca astfel s-ar evita - dupa parerea sa - stricarea calitatii si unitatii textelor prin interventia Parlamentului, vadeste o parere stranie a sefului statului asupra democratiei parlamentare", conchide Ion Iliescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea