Social

#basarabia #vot #vieru #politica

Basarabia este din nou la rascruce

Conationalii nostri de peste Prut se afla in plina campanie electorala. Cu un milion de tineri plecati in lumea larga, electoratul din Basarabia, alcatuit majoritar din batrani care-si asteapta pensiile, pare sa ramana captiv in mrejele generalului de militie Vladimir Voronin.

Bolsevicii au dat legi care sa-i blocheze pe romanii isti si pro-europeni: un parg electoral de 6%, interzicerea aliantelor politice, limitarea drastica a dreptului de vot pentru basarabenii plecati la munca.

Fiul lui Vieru intra in politica

S-au inregistrat 28 de partide la Comisia Electorala Centrala. Dupa tragerea la sorti, primele formatiuni politice vor aparea pe buletine in urmatoarea ordine: Partidul Social Democrat , Partidul Liberal, Alianta “Moldova Noastra”, Partidul Popular Crestin Democrat, Partidul Comunistilor , Partidul Liberal Democrat si Partidul Democrat. Actele se pot depune pana pe 5 martie.

Continuarea in Gardianul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea