Social

#presedinte #sua #barrack obama #nicolae ceausescu

Barrack Obama, comparat cu Nicolae Ceausescu

Barry Farber, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din SUA, a postat un comentariu pe site-ul WorldNetDaily, prin care sugereaza ca presedintele american Barrack Obama si fostul sef al statului roman Nicolae Ceausescu au cateva trasaturi comune.

In postarea intitulata "Domnule Presedinte, invatati de la Ceausescu !", Farber ii recomanda liderului de la Casa Alba sa ia lectii de la Nicolae Ceauseascu, care in 1989 a renuntat la putere si a fugit, desi gestul sau a fost tardiv.

"Dictatorul roman si presedintele Barack Obama par sa aiba o trasatura comuna lamentabila. O nepopularitate in randul publicului in cazul ambilor lideri serveste nu pentru a inspira o schimbare de directie, ci mai degraba ca o dovada ca "agenda" functioneaza si ca ar trebui intensificata. Ati auzit teoria ca presedintele Obama nu "face greseli"; in schimb, el se afla pe un traiect calculat in mod deliberat de a provoca prabusirea Americii, pentru a permite o transformare marxista", e de parere jurnalistul american.

Farber este de parere ca “ura deschisa” a cetatenilor americani fata de presedintele lor a ajuns la un nivel inalt: "Stiti ce actiuni ale dumneavoastra genereaza aceasta negativitate. Renuntati la ele! Opriti-le! Schimbati masurile, va rog, cat timp suntem inca departe de orice moment similar celui din Romania."

Barry Farber spune insa ca, spre deosebire de Ceausescu, Obama inca mai are timp sa transforme mania popurului intr-un lucru constructiv, menit sa opreasca tragedia care ameninta SUA.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea