Social

#imn baroni psd #iliescu sinaia psd #mitrea hrebenciuc sinaia

Baronii PSD au un nou imn: "Am crescut mare"

Dupa doua zile de discutii la Sinaia, pesedistii au plecat mai mobilizati pentru importanta lupta ideologica pe care o au de dus in 2009. In cadrul lucrarilor social democrate, Ion Iliescu n-a mai facut valuri impotriva guvernarii comune cu PD-L, din contra, a fost conciliant, aratand ca, daca au intrat in hora, pesedistii trebuie sa joace, altminteri isi fac mai mult rau, informeaza Gandul.

Presedintele de onoare al pesedistilor s-a axat, in cuvantarea lui, mai mult pe problemele globale ale Romaniei si ale Planetei. Ion Iliescu le-a vorbit colegilor sai despre criza, despre esecul neoliberalismului si le-a aratat viitorul: "Capitalismul s-a incheiat ... vor fi zece ani de tranzitie , de cautari, dupa care, timp de 40-50 de ani, va urma o noua ordine mondiala ".

"Domnule Geoana, domnule Iliescu, domnule Hrebenciuc, am crescut mare". Constatarea ii apartine lui Marian Oprisan , baronul PSD de Vrancea. Oprisan a declarat, in fata intregului colectiv, ca, in atari conditii, isi permite sa fie, in sfarsit, omul lui, dupa ce, in ultimii ani, a fost suspectat ca a fost "omul lui Iliescu, omul lui Nastase, omul lui Mitrea".

Din discursul lui Oprisan colegii de partid au inteles ca l-a abandonat pe Mitrea, dupa ce "nasul" sau a inregistrat, la sfarsitul anului trecut, o usturatoare infrangere in partid, care l-a facut sa se retraga, pana in zilele noastre, in muntii austrieci , spre reincarcarea bateriilor. Miron Mitrea nu a fost prezent la Sinaia si, in general, pesedistii au evitat sa vorbeasca despre aceasta problema.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea