Social

#locale #baroni #alegeri #parlament

Baronii locali vor cu orice pret un loc cald in Parlament

Baronii locali vaneaza locuri in viitorul Parlament al Romaniei si fac totul sa-si asigure reusita. Cei carora nu le ies calculele arata cu degetul spre colegii de partid, care le pun bete in roate.

Spre exemplu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a demisionat din PNG, pe motiv ca partidul lui Becali risca sa nu treaca pragul de 5% ca sa intre in Parlament.

Si in PNL Gorj s-au incins spiritele cand s-a trecut la impartirea candidatilor pe colegii.

Seful filialei, Dan Ilie Morega , l-a criticat intr-o conferinta de presa, pe colegul sau, Emanoil Negut , ca a tinut mortis sa candideze in acelasi colegiu in care ar fi vrut si el sa-si incerce norocul.

Morega este unul dintre candidatii liberali controversati, pentru ca in 2007 DNA l-a trimis in judecata . El a fost acuzat ca si-a folosit influenta, ca sa obtina bani de la institutiile statului pentru a finanta campania electorala a partidului.

Tot presa scrie ca la ultima delegatie Permanenta , Bogdan Olteanu a cerut respingerea candidaturii lui Morega, dar colegii de partid l-au lasat sa intre in lupta.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea