Social

Barcelona, victorie pe San Siro

Barcelona a castigat prima mansa a semifinalei cu AC Milan, marti seara, cu 1-0, pe San Siro. Unicul gol al meciului a fost marcat de Giuly, din pasa lui Ronaldinho .
AC Milan a inceput in forta si a avut doua ocazii mari chiar in primul sfert de ora la un interval de un minut, printre care si o bara a lui Gilardino din 2 metri lateral stanga. Shevchenko a ratat a doua ocazie periculoasa pentru Milan din 6 metri, lovitura sa de cap fiind cu greu respinsa de Valdes in corner de langa bara.

Barcelona a marcat unicul gol al meciului in minutul 57 prin Giuly, care a trimis din 3 metri lateral stanga sub transversala printr-un voleu puternic, dupa o pasa ideala lui Ronaldinho trimisa de la 27 de metri in careu.

Brazilianul a fost la un pas de 2-0, dar un sut plasat cu mana parca, din afara careului, a lovit bara, iar apoi a trecut prin fata portii lui Dida, spectator .

AC Milan ar fi putut egala in ultimele zece minute ale partidei, dar Ambrosini a sutat pe langa tinta, ramas singur cu poarta catalana la 8 metri lateral dreapta. Un sut cu capul in pamant, fara finete, precizie si sange rece ...

Barcelona a facut un pas urias spre finala Ligii Campionilor, in timp ce fanii lui AC Milan paraseau stadionul in minutul 85...
Arbitrul de centru de la acest meci a fost Alain Sars. Francezul a fost huiduit in numeroase randuri de suporterii gazdelor.
"Meciul cartonaselor" a fost castigat tot de Barcelona, scor 2-1 (Nesta, respectiv Puyol si Valdes).

Spaniolii au programat returul pe 26 aprilie .

La aceasta partida au asistat aproximativ 85.000 de spectatori

sursa: Onlinesport

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea