Social

Barcelona si Manchester s-au calificat in semifinale

Daca partidele de marti au fost de-a dreptul electrizante, cele doua sferturi de finala de miercuri seara au fost lipsite de emotii. Poate si datorita scorurilor din tur, cand Manchester United si Barcelona au reusit sa se impuna cu 2-0 la Roma, respectiv cu 1-0 la Galserkichen.

Atat englezii cat si spaniolii au castigat si partidele retur, ambele cu 1-0, obtinand biletele spre careul de asi al Ligii Campionilor, unde se vor intalni intr-o dubla ce se anunta fascinanta.

Manchester–AS Roma 1-0: Daca nu ar fi ratat De Rossi...

Nebunie mare pe Old Trafford! Chiar daca a pierdut pe Stadio Olimpico, scor 0-2, AS Roma si-a anuntat intentia de a intoarce soarta calificarii pe pamant englez. Pe acel stadion pe care in urma cu exact un an italienii pierdeau cu 7-1. Cu starurile Cristiano Ronaldo si Wayne Rooney menajate, Manchester a reusit insa sa se impuna si in aceasta a doua mansa.

Nu insa fara emotii! Desi a controlat inca din start partida, Ryan Gigs, Wes Brown si Owen Hargreaves trecand de putin pe langa deschiderea scorului, echipa gazda a tremurat in minutul 30, cand centralul a dictat lovitura de la unsprezece metri, dupa un fault inexistent al lui Wes Brown la Mancini. Avea insa sa se faca dreptate, italianul De Rossi trimitand mult prea puternic, peste poarta lui Edwin Van der Sar.
Soarta partidei avea sa fie decisa in minutul 70, de senzationalul Carlos Tevez.

De obicei rezerva a lui Rooney, varful argentinian a profitat de sansa oferta de Sir Alex Ferguson si a deschis scorul, cu o lovitura frumoasa cu capul, din plonjon , la coltul lung.

Barcelona-Shalke 1-0: Macar in Liga

Dupa un sezon intern de-a dreptul dezastruos, Barcelona incearca din rasputeri sa isi spele pacatele in Liga Campionilor. Pana acum, cu succes! Miercuri seara, elevii contestatului Frank Rijkaard au reusit sa invinga cu 1-0 pe Shalke 04, dupa un meci controlat in marea lui majoritate.

Catalanii au inceput in forta, Iniesta si Eto’o semnand primele ocazii ale intalnirii. Ambitiosi din fire, nemtii au incercat si ei marea cu sare, Kevin Kuraniy fiind aproape de un gol istoric in minutul 21. Experienta gazdelor avea insa sa isi spuna cuvantul in minutul 44: Bojan centreaza, nemtii resping gresit si Yaya Toure deschide scorul.

Dupa pauza, Barcelona si-a continuat sarja ofensiva. Din pacate pentru fanii catalani din tribuna, care au cerut demisia tehnicianului Rijkaard, scorul a ramas 1-0, in ciuda ratarilor lui Iniesta, Xavi si Henry. Victorie, calificare, dar adevaratul test va avea loc peste trei saptamani.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea