Social

#barbat #ucis #politist #gloante #muzica

Barbatul ucis pentru ca asculta muzica tare parea amenintator

Politistul care si-a descarcat arma in tanarul care asculta muzica prea tare a declarat ca s-a simtit amenintat de acesta. In plus, el a crezut ca tanarul care a murit ieri din cauza celor sase gloante incasate ar fi dorit sa se razbune pentru o ancheta anterioara.

Teodoru Toader, adjunctul sefului de post din comuna galateana Oancea, are 33 de ani si nu a avut pana acum vreo abatere inregistrata la nivel superior. Duminica insa a ucis un tanar care era cu cativa ani mai putin decat el, pe motiv ca asculta muzica prea tare. Victima, Ciprian Musat, a murit din cauza ranilor provocate de gloante, la spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce medicii facusera eforturi sa il salveze.

Potrivit anchetei aflate in desfasurare, victima se intorsese de curand din strainatate si statea duminica in masina, in centrul comunei, cu muzica la maxim . Politistul, care locuia in apropiere, a iesit din casa pentru a-i atrage atentia ca tulbura linistea publica.

O disputa incheiata cu un om ciuruit de gloante

Intre cei doi a inceput insa o disputa verbala , Ciprian Musat injurandu-l pe politist. Acesta din urma a plecat, parand ca renunta la cearta, insa s-a intors dupa 10 minute, cu pistolul de politist. Martorii povestesc ca Toader a scos pistolul si a tras de patru ori, socul impuscaturilor aruncandu-l pe Musat din masina. Atunci cand victima a incercat sa fuga, politistul l-a mai impuscat de doua ori, dupa cum noteaza Evenimentul Zilei.

Ciprian Musat a fost dus apoi la spital la Galati, insa medicii de acolo au decis transferul sau la Bucuresti, din cauza gravitatii ranilor. A doua zi, barbatul a murit la spitalul Floreasca din Capitala.

Politistul s-a simtit amenintat

In timpul anchetei, politistul le-a explicat procurorilor ca s-a simtit amenintat de victima, din cauza ca a crezut ca acesta avea ceva in mana. In plus, omul legii a crezut ca acesta vrea sa se razbune pe el pentru ca in urma cu ceva timp il anchetase pentru tulburarea linistii publice.

Aceasta infractiune, pe care o comisese tanarul care asculta muzica la maxim, ar fi trebuit amendata cu o suma cuprinsa intre 70 si 4.000 de lei. Amenda ar fi trebuit aplicata de politistul ucigas, care insa va trebui sa ispaseasca el o pedeapsa, care ar putea ajunge intre 15 si 25 de inchisoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea