Social

#viol jurnalista #viol Floreasca #suspect retinut

Barbatul suspectat ca a violat o jurnalista, retinut de politie

Principalul suspect in cazul jurnalistei violate saptamana trecuta in centrul Capitalei, in zona Floreasca, a fost retinut aseara de politisti.

Potrivit datelor furnizate de autoritati, suspectul are 32 de ani si mai are antecedente penale. In acest moment, barbatul este retinut la Sectia 1 de Politie din Bucuresti, iar astazi urmeaza sa fie prezentat in fata instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

Conform unor surse apropiate anchetei, suspectul ar mai fi incercat luni seara sa violeze o alta femeie, de profesie secretara, care a reusit, din fericire, sa scape.

"Suspectul a fost retinut luni seara, dupa ce anchetatorii i-au perchezitionat apartamentul, unde au fost gasite hainele cu care era imbracat la momentul violului. In plus, suspectul a fost recunoscut si de jurnalista violata, dupa o recunoastere din grup. I-au fost prelevate si probe ADN care au confirmat ca el este persoana cautat", potrivit autoritatilor.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea