Social

#fotbal televizor # romania fotbal #barbati fotbal # samsung uhd # studiu samsung

Barbatii romani, pe locul doi in Europa la...

Romanii se pricep la fotbal nu este o vorba chiar eronata, avand in vedere un studiu recent realizat de Samsung care arata ca barbatii nostri petrec 62 de zile pe an urmarind meciuri. Mai exact, se afla pe locul 2 in Europa la acest sport, dupa italieni si inaintea spaniolilor. 

Aproape jumătate (44,49%) dintre bărbații din Europa urmăresc meciuri de fotbal de trei sau de mai multe ori pe săptămână, iar bărbații români sunt pe locul 2 în Europa, alături de spanioli și după italieni, în topul europenilor care se uită mai mult de 3 ori pe săptămână la meciuri.

Noul studiu Samsung Electronics investighează modul în care toate aceste schimbări au influențat obiceiul de achiziții TV, arătând că unul din 5 adulți europeni se uită, în medie, la peste 468 de ore de fotbal într-un an. Această perioadă este echivalentă a 28.080 de minute sau 62 de zile de muncă.

Cum jucătorii sunt mai rapizi și tehnicile lor s-au îmbunătățit, aproape unul din doi adulți europeni plănuiește să investească într-un nou televizor, special pentru a urmări evenimentele sportive din această vară, iar așteptările lor în ceea ce privește experiența de vizualizare sunt din ce în ce mai mari. Frustrarea cea mai mare a fanilor este că, privind la televizor, nu își pot da seama exact ce jucător se află la balon, iar peste jumătate (65,61%) dintre femei și 69,33% dintre bărbații din Europa sunt de acord că fotbaliștii și-au îmbunătățit imaginea în ultimii 15 ani.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea