Social

#barack obama #barack the magic #republicani #cantec

"Barack the Magic Negro", un nou hit pe Internet, un nou scandal in SUA

Ce cadou mai potrivit de Craciun si-ar fi putut facut republicanii decat un cantec satiric la adresa celui care i-a invins la alegerile prezidentiale din urma cu cateva luni, democratul Barack Obama? Insa, ceea ce ei spun ca nu se asteptau, e ca aceasta melodie, intitulata " Barack the Magic Negro", sa provoace un scandal de proportii in Statele Unite.

Republicanul Chip Saltsman, cel care a facut cadoul membrilor RNC, sustine insa ca a intentionat sa faca o gluma atunci cand a oferit CD-ul. "Cred ca cei mai multi dintre oameni recunosc o satitra politica atunci cand o vad", a declarat Saltsman, adaugand ca "sunt convins ca membrii RNC inteleg acest lucru", informeaza CNN.

"Barack the Magic Negro" a fost difuzat pentru prima data in 2007, in cadrul emisiunii radio a comentatorului politic conservator Rush Limbaugh. Cantecul este realizat pe acordurile piesei "Puff the Magic Dragon ". CD-ul trimis membrilor RNC este intitulat "We Hate the USA" si include, de asemenea, cantece referitoare la fostul candidat prezidential John Edwards si la controversatul reverend Jeremiah Wright, considerat de catre unii ca fiind mentorul spiritual al presedintelui ales Barack Obama.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea