Social

#locuri de munca #barack obama

Barack Obama vrea sa creeze patru milioane de locuri de munca

Presedintele ales al SUA, Barack Obama, a asigurat sambata ca planul de relansare economica pe care vrea sa il puna in aplicare va permite salvarea sau crearea intre trei si patru milioane de locuri de munca .

"Planul nostru ar trebui sa salveze sau sa creeze intre trei si patru milioane de locuri de munca", a declarat viitorul presedinte al SUA, citat de AFP. Pana in prezent, planul sau de relansare prevedea crearea a 3 milioane de slujbe.

Potrivit raportului de tranzitie , intocmit pentru ca "americanii sa poata vedea exact ce va insemna acest plan pentru familiile lor, comunitatile lor si economia tarii", 90% dintre locurile de munca salvate sau create vor fi in sectorul privat. El a subliniat insa ca actuala criza ar putea sa se agraveze, inainte sa se constate o imbunatatire a situatiei. "Este probabil ca lucrurile sa se inrautateasca, inainte de o ameliorare ", a avertizat viitorul presedinte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea