Social

Barack Obama i-a scris o scrisoare presedintelui Basescu

Obama i-a scris o scrisoare presedintelui Traian Basescu. Presedintele american i-a transmis omologului sau roman felicitari cu ocazia aniversarii a cinci ani de la integrarea Romaniei in NATO. Parlamentul tarii noastre a sarbatorit aceasta zi printr-o sedinta festiva.

Seful statului american a trimis o scrisoare de felicitare si catre administratia bulgara , destinatarul fiind premierul Serghei Stanisev . Administratia Prezidentiala din tara noastra nu a dat publicitatii continutul scrisorii de felicitare, insa din scrisoarea care le-a fost trimisa bulgarilor rezulta ca Obama a tinut sa-i felicite pe cetatenii tarii vecine pentru ca s-au constituit in parteneri ai Statelor Unite “in urmarirea obiectivului comun de consolidare a securitatii si prosperitatii in lume”.

Romania si Bulgaria s-au aflat in “valul 2004” de aderare la NATO, alaturi de Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia si Slovenia.

Parlamentarii romani au tinut sa aiba astazi o sedinta festiva cu ocazia implinirii a cinci ani de la aderarea la Organizatia Atlanticului de Nord si a 60 de ani de la infiintarea NATO. La sedinta au fost prezenti si presedintele Traian Basescu di premierul Emil Boc, care au subliniat importanta prezentei tarii noastre in aceasta structura internationala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea