Social

Banica a "dansat pentru el" de 100.000 de euro

Statutul de vedeta si postura de artist talentat iti pot aduce in viata multe bucurii de ordin financiar. Printre norocosi se afla si sotul Andreei Marin, Stefan Banica jr. Unul dintre cei mai valorosi cantareti romani a incasat, in urma celor sapte saptamani de Dansez pentru tine, ca amfitrion al show-lui de televiziune, peste 100.000 de euro.

Nu este exclus insa, data fiind prestatia impecabila a artistului, ca cea de-a doua editie a emisiunii, care urmeaza sa fie difuzata in toamna acestui an, sa fie prezentata tot de el.

Statutul de vedeta si postura de artist talentat iti pot aduce multe bucurii de ordin financiar in viata. Este si cazul lui Stefan Banica jr, unul dintre cei mai valorosi cantareti , care a incasat in urma celor sapte saptamani de Dansez pentru tine peste 100.000 de euro.

Emisiunea Dansez pentu tine difuzata pe parcursul a sapte saptamani a imbunatatit considerabil situatia financiara a multora dintre vedetele invitate la acest show.

Dupa cum este stiut, amfitronul a fost nimeni altul decat unul dintre cei mai valorosi cantareti de pe la noi, Stefan Banica jr. Alaturi de el, tot pe post de prezentator a fost si Olivia Steer .

Despre Stefan este stiut faptul ca are un onorariu destul de piperat cand vine vorba de cate o cantare , fie ea la un eveniment monden sau mai putin monden. Fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti de la noi si cunoscandu-si foarte bine valoarea, Banica nu accepta sub nici o forma sa cante pentru mai putin de 5.000 de euro. Daca te gandesti insa ca aceasta suma o imparte cu cei 16 oameni care fac parte din echipa sa, ii dai dreptate.

Si daca tot vorbim de banii castigati de sotul Andreei Marin, putem spune ca din ultimul numar al revistei Star am aflat ca Banica jr a incasat in urma prestatiei de la emisiunea Dansez pentru tine difuzata de PRO TV o suma exorbitanta, care ar uimi orice om de rand, si anume 150.000 de euro.

Publicatia spune ca surse neoficiale ar fi dezvaluit aceasta suma si faptul ca Stefan ar fi curtat si pentru editia din aceasta toamna a emisiunii. Se spune chiar ca boss-ul de la PRO ar fi tentat sa-i ofere o suma mult mai mare pentru show-ul din toamna, doar doar sa-l convinga sa accepte propunerea.

Cristina Rus si clipul cel nou

Stefan nu este insa singurul care a incasat ceva bani in urma emisiunii. Si celelalte vedete invitate au avut parte la randul lor de sume consistente. Evident, fiecare in functie de saptamanile ramase in competitie. Se spune ca suma minima cu care ar fi plecat acasa fiecare dintre cei care au luptat pe parcursul catorva saptamani pentru a implini visul unui om de rand nu ar fi mai mica de 1.000 de euro.

Spre exemplu, Cristina Rus, cea care a ajuns pana in finala, a incasat o suma mai mare de 6.000 de euro, la putin timp dupa emisiune ea facandu-si chiar si un clip nou.

Andreea, din nou insarcinata

Lasand insa la o parte viata profesionala a artistului si daca vine vorba despre cea personala a sa, putem spune ca Stefan Banica jr este acum un om implinit. Cariera este intr-o continua ascensiune, are un copil frumos, ce-i drept cu o alta femeie decat cea care ii sta acum alaturi, dar a avut puterea sa se indragosteasca din nou si sa ia viata de la capat alaturi de Zana Surprizelor, Andreea Marin.

Dupa cum este stiut cei doi incearca sa faca un copil al lor. Partea neplacuta in aceasta poveste de dragoste este faptul ca frumoasa Andreea nu reuseste sa-i daruiasca sotului sau copilul mult dorit.

Tot din revista Star aflam ca Andreea este din nou insarcinata, dar, din pacate, povestea cu sarcina extrauterina pe care ar fi avut-o cu cateva luni in urma se repeta. Se pare ca cei doi soti au cerut chiar si sfatul unui profesor universitar, care i-ar fi spus ca si de aceasta data este vorba despre o sarcina pe care vedeta TVR nu o poate duce pana la capat.

Zana urmeaza acum un tratament complex pentru a rezolva aceasta situatie, insa i s-a recomandat odihna totala, eventual o vacanta departe de agitatia din tara noastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea