Social

Bani europeni pentru dezvoltarea durabila a IMM-urilor in Vaslui

Oficiul Teritorial Iasi si Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale a lansat oficial Ghidul pentru Investitii si Consultanta - principalele instrumente ale intreprinzatorilor pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru IMM-uri. Cele trei ghiduri vizeaza 3 tipuri de investitii.

Investitii mici, Ghidul pentru sprijin financiar de pana la 250.000 de euro, investitii mari, Ghidul pentru sprijin financiar cuprins intre 250.001 si 1.500.000 euro, consultanta - Ghidul de sprijin pentru consultanta acordat intreprinderilor mici si mijlocii.

Ghidurile contin toate informatiile necesare depunderii dosarelor de finantare, criteriile de eligibilitate ale solicitantului, lista cheltuielilor eligibile, cuantumul contributiei proprii a solicitantului si valoarea maxima a finantarii nerambursabile in functie de activitatea desfasurata si operatiunea pentru care se aplica, precum si cererea de finantare si anexele care trebuie depuse in vederea obtinerii finantarii nerambursabile. (continuarea in Adevarul de Vaslui)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Adevarul de Vaslui

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea