Social

#banda #clonare #card #mondial #dezmembrat #belgia #romani

Banda de romani care clonau carduri bancare, dezmembrata

Justitia belgiana a anuntat joi dezmembrarea unei organizatii criminale specializata in clonarea de carduri bancare la scara internationala, formata in special din romani, sase dintre cei 15 suspecti fiind retinuti in Romania.

Banda era formata in special din romani si actiona "la nivel mondial" avand ca punct de plecare Belgia , precizeaza un comunicat al Parchetului federal belgian, transmite AFP.

In Europa , banda este suspectata ca a facut victime in Romania, Italia, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Spania , Turcia, Olanda si Cipru.

Banda a actionat de asemenea in Canada , Australia, Noua Zeelanda, Republica Dominicana si Maroc, potrivit comunicatului. In cursul celor 34 de perchezitii efectuate miercuri de 250 de politisti in sase tari - Romania, Belgia, Germania, Spania, Irlanda si Marea Britanie - au fost arestate 15 persoane, dintre care sase in Romania, sapte in Belgia si doi in Spania. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea