Social

Balaci investeste banii seicilor la Caracal

Dupa ce si-a umplut conturile la echipe din Emirate, Austria , unde a schiat si s-a bronzat , Ilie Balaci a revenit in tara, aterizind direct in cantonamentul Divizionarei B FC Caracal , care efectueaza un stagiu montan la Baile Govora. Zvonul conform caruia Minunea Blonda urmeaza sa devina actionar la gruparea olteana a fost confirmat ieri chiar de Balaci, care a decis ca trebuie sa faca mai mult pentru aceasta echipa, la care a detinut pina acum doar functia de presedinte onorific. Voi fi actionar la FC Caracal, impreunca cu George Ilinca si Primaria din Caracal. Chiar daca nu am semnat actele, acum nu mai este nici o problema. Am decis sa ma implic financiar la aceasta echipa, a anuntat, ieri, Ilie Balaci . Acesta a refuzat sa dea detalii despre pachetul de actiuni pe care il va detine la FC Caracal, sub pretextul ca mai sint de pus la punct anumite detalii.

Surse din cadrul gruparii oltene sustin insa ca, in principiu, s-a convenit ca Primaria Caracal sa detina 30 la suta, restul de 70 la suta din actiuni urmind sa fie impartite in mod egal de Ilie Balaci si George Ilinca. La Govora, in cantonamentul FC Caracal, am gasit o gramada de copii, tineri, frumosi si care vor sa ajunga fotbalisti, a completat Balaci, intrebat despre obiectivul echipei aflate in prezent pe locul opt in Seria B2. Apropiati ai fostului jucator al Craiovei Maxima sustin insa ca, in actuala formula, FC Caracal si-ar putea propune promovarea in sezonul urmator. FC Caracal este condus de Jean Nitulescu, un presedinte executiv cu vechi state in fotbalul romanesc, si il are ca antrenor pe Nicolae Ungureanu, coleg cu Balaci in perioada Craiovei Maxima.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea