Social

Baietii de la Directia 5, manechine pentru o seara

Componentii trupei Voltaj, Cornel Ilie de la Vank, Ovidiu Cuncea, Cream, Luminita Anghel , Pavel Bartos , Cristina Cioran , anca pandrea si Iurie Darie , Virgil Iantu, Crina Matei sunt doar cateva dintre vedetele prezente marti seara in clubul Fratelli, pentru a-i vedea pe baietii de la Directia 5 intr-o noua ipostaza, aceea de manechine pentru o seara.

Ei au prezentat publicului, asa cum s-au priceput, accesoriile Police a carei imagine, la nivel international, este David Beckham.

Chiar daca la vederea celor de la Voltaj (care au tinut mortis sa fie fotografiati alaturi de David Beckham) s-au panicat un pic, crezand ca vor pierde potentiala semnare a unei exclusivitati cu brandul Police in Romania, membrii trupei Directia 5 s-au linistit repede.

Daca ceilalti colegi ai sai au preferat sa vina singuri la eveniment, Marian Ionescu, liderul trupei, a fost sustinut atat de fiul sau, Carmin, cat si de fosta sotie, Adriana Ionescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea