Social

#primaria capitalei # restaurare #baia grivita #baie publica

Baia Grivita va fi restaurata cu aproape 700.000 de euro

Primaria Capitalei a anuntat ca vrea sa restaureze Baia Grivita, singura baie publica din Bucuresti. Pentru lucrarile de consolidare a acesteia vor fi alocate aproape 700.000 de euro.

Acest proiect urmeaza sa fie discutat, vineri, in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Baia Grivita se afla in grija Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti. Primaria Capitalei a mai propus resturarea Baii Grivita si anul trecut in februarie insa proiectul a fost respins.

Banii pentru consolidarea si restaurarea Baii publice Grivita vor fi asigurati din bugetul municipalitatii, iar investitia se ridica la 697.373 de euro. Lucrarile ar urma sa fie finalizate in termen de 11 luni de la incepere.

"Din relatarile referitoare la constructia ce adaposteste Baia Grivita rezulta ca imobilul a fost puternic afectat de cutremurele din anii 1940 si 1977, in prezent neexistand date din care sa reiasa cum si in ce masura s-a produs acest lucru si prin ce metode a fost consolidata", se arata in proiect.

Sursa foto: oradestiri.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea