Social

Badalan acuzat de circ ieftin

Reprezentantii PNL Braila sint de parere ca Eugen Badalan , candidatul PDL la Primaria municipiului, si-a inceput campania electorala cu un teatru ieftin, cu jigniri la adresa contracandidatilor si promisiuni mincinoase, in loc sa prezinte proiecte fezabile.

Georgiu Coman a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Badalan este un actor ieftin, amator, care pina acum n-a facut decit sa improaste cu noroi in Braila: "Generalul in rezerva Eugen Badalan - si nu stiu in rezerva cui se afla - a facut o serie de afirmatii total nepotrivite legate de municipiu si cea mai mizerabila dintre ele mi se pare aceea ca Braila ar fi o platforma de gunoi.

Dumnealui a dat un recital penibil in cadrul unei emisiuni televizate, s-a prezentat ca un amator si nu ca un om politic si practic, prin ceea ce a spus, a jignit brailenii. In primul rind, a spus ca economia braileana este la pamint si ca in Braila muncesc doar femeile, iar barbatii sint someri. Prima minciuna , pentru ca rata somajului la Braila este cea mai mica din Romania, de aproximativ 1%. (continuarea in Obiectiv - Vocea Brailei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Obiectiv - Vocea Brailei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea