Social

#bebelusi Marie Curie #bacterie Pitesti #bacterie bebelusi #e.coli #rotavirus

Bacteria periculoasa a mai facut o victima! Inca un bebelus a murit azi!

Inca un copil internat la Spitalul ”Marie Curie” din Capitala a fost rapus de infectia digestive grava!  Este vorba despre o fetita, aflata in sectia de Terapie Intensiva si intubata, care a fost adusa spitalul din Bucuresti pe 10 februarie, dupa ce fusese la Spitalul de pediatrie din Pitesti.

Doi bebelusi au murit, pana la aceasta data, si alti 10 sunt internati in spital, patru fiind in stare grava.

Duminica medicii au anuntat ca starea unuia dintre copii s-a inrautatit  si ca doi copii sunt intubati la sectia de Terapie Intensiva a spitalului.

In prezent, 10 copii din judetul Arges sunt internati la Spitalul “Marie Curie” din Bucuresti. Dintre acestia, patru sunt in stare grava, unul dintre ei fiind ventilat mecanic.

Copiii au fost internati cu infectii digestive puternice provocate de Ecoli sau de rotavirus.

Acesta este al doilea deces provocat de sindromul hemolitic-uremic, o fetita de 11 luni din Topoloveni, judetul Arges, a murit pe 4 februarie la putin timp dupa ce fusese internata in Capitala.

Deocamdata, autoritatile nu pot spune de la ce anume s-au imbolnavit copiii. Printre ipoteze ar fi apa cu care le-a fost preparata hrana, fructele si legumele consumate sau laptele praf.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea