Social

#sesiune toamna Bac 2015 #bac 2015

Bac 2015: A inceput sesiunea de toamna! Cifrele sunt alarmante

Cea de-a doua sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat a inceput azi, 17 august, cu probele orale de limba romana si limba materna. Peste 50.000 de candidati isi vor incerca norocul in aceasta sesiune din toamna, cu 4 procente mai putin ca anul trecut. Statisticile arata ca de la an la an scade numarul celor care obtin diploma de Bac fie chiar si din a doua tura.

 

Cea de-a doua sesiune din acest an a examenului de Bacalaureat, care a inceout astazi, se va incheia pe 28 august, afisarea rezultatelor fiind anuntata pentru 31 august.

Marti si miercuri are loc proba orala la o limba de circulatie internationala, iar joi si vineri - evaluarea competentelor digitale. Probele scrise incep in saptamana urmatoare, pe 24 august, cu limba si literatura romana, continuand cu limba si literatura materna (25 august), proba obligatorie a profilului (26 august) si proba la alegere a profilului si specializarii (28 august).

Pe 31 august vor avea loc afisarea rezultatelor (pana la ora 12.00) si depunerea contestatiilor (orele 12.00-16.00).

Rezultatele finale vor fi afisate pe 3 septembrie. Rata de promovare la prima sesiune din acest an a bacalaureatului a fost de 67,9% (66,41% inainte de rezolvarea contestatiilor).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea