Social

#bacalaureat 2012 #limba staina #proba de limba straina

Bac 2012: Incepe proba de limba straina

Bacalaureatul continua luni cu proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala. Candidatii vor fi evaluati in perioada 25-27 iunie.

Urmatoarea proba a examenului de bacalaureat va avea loc pe data de 2 iulie, cand absolventii de liceu vor sustine proba scrisa la limba si literatura romana. Pe 3 iulie se va desfasura proba scrisa la limba si literatura materna, pe 4 iulie proba obligatorie a profilului, iar pe 6 iulie proba la alegere a profilului si specializarii.

Rezultatele urmeaza sa fie afisate pe data de 8 iulie. Candidatii pot depune contestatii pe 9 iulie, intre orele 8.00 si 12.00. Rezolvarea contestatiilor se va face in perioada 10 – 12 iulie, iar pe 13 iulie vor fi afisate rezultatele finale.

Cei care nu au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat se mai pot inscrie si la sesiunea din august-septembrie. Inscrierile se pot face in perioada 16-20 iulie, iar probele sunt programate in intervalul 20-31 august.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea